SkinBeauty Anti-aging Complex

SkinBeauty Anti-aging Complex

SkinBeauty Anti-aging Complex vermindert rimpels en vertraagt het verouderingsproces van de huid. De formule stimuleert de aanmaak van collageen, een lichaamseigen eiwit dat zich bevindt in de diepste lagen van de huid en deze strak en elastisch houdt. De tabletten zorgen ervoor dat het lichaam de werkzame stoffen vrijwel volledig absorbeert. De aanmaak van collageen wordt zo op natuurlijke wijze van binnenuit geoptimaliseerd voor zichtbaar minder rimpels en een gerevitaliseerde huid.


Niet goed? Geld terug garantie!
Wij hebben alle vertrouwen in onze producten. Toch kan het zijn dat u niet geheel tevreden bent over uw product. Indien dit het geval is dan horen wij graag waar het aan lag en u krijgt direct uw geld terug.

Aanbevolen dagelijkse dosering: 3 tabletten per dag met water innemen. Buiten bereik van kinderen houden. Bevat zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Houd u aan de dagelijkse dosering. Drooghoudzakje in verpakking is niet voor consumptie. Droog en donker bewaren, bij voorkeur tussen de 15º en 22º C. SkinBeauty Anti-aging Complex is een voedingssupplement. Het is veilig en geschikt voor langdurig gebruik en is vrij van allergenen. Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Gehydrolyseerd collageen, ascorbinezuur, biotine, antiklontermiddel : magnesiumstearaat, maltodextrine.

Samenstelling per dagdosering 3 tabletten %ADH*
Collageen (gehydrolyseerd 2,5 gram
Vitamine C 30 mg 25% ADH
Biotine 15 mcg 30%

Aantal:

65 gr.
€ 28,95