Sam Homme

Een krachtig parfum, een ode aan de man. Passievol en vurig, Sam Homme is een complexe interpretatie van tijdloze essentie, samengebracht in een rijk extract vol met natuurlijke elementen.

Niet goed? Geld terug garantie!
Wij hebben alle vertrouwen in ons producten. Toch kan het zijn dat u niet geheel tevreden bent over uw product. Bent u niet tevreden met het product dan horen wij graag waar het aan lag en krijgt u direct uw geld terug.✔ 100 ml
✔ Tijdloos parfum
✔ passievol & vurig

Parfum houdt het langst de geur vast wanneer deze wordt verneveld wordt aangebracht op een schone, warme en vochtige huid. Houd het flesje op 15 tot 20 cm afstand, het parfum wordt dan mooi verdeeld over de oppervlakte van de huid.

 

Waar Gebruik parfum liever altijd op een plaats waar de hartslag voelbaar is zoals op de polsen, hals, decolleté, knieholtes, elleboogholtes en de keel. De huid is hier het warmst omdat de bloedstroom zich het hier dicht aan de oppervlakte van de huid bevindt. Breng geen parfum aan achter de oren, hier gaat het parfum anders ruiken dan bedoeld is.

 

Uitwrijven Wrijf het parfum nooit uit. De vermenging van lichaamseigen stoffen met de geurmoleculen zorgen ervoor dat het parfum anders gaat ruiken als bedoeld.

 

Huidtypes De huid heeft een bepaalde zuurgraad welke afhankelijk is van de persoon en van invloed kan zijn op de geur van het parfum. Een verandering in de zuurgraad kan bijvoorbeeld ontstaan door sport, medicijnengebruik, zwangerschap of de overgang. Hierdoor zal het parfum anders gaan ruiken.

 

Wanneer Parfum houdt het best op een warme huid. Breng het daarom na het douchen of baden aan voor een optimaal resultaat. Parfum blijft minder lang hangen op een droge huid. Het is in dit geval raadzaam om eerst een neutrale bodylotion of een bodylotion die bij je parfum hoort aan te brengen. Geef het parfum de tijd om goed in de huid te trekken.

 

Kleding Doe na het aanbrengen van het parfum niet meteen kleding aan. Kleding absorbeert een deel van het parfum voordat het goed in de huid is ingetrokken. Spuit parfum niet direct op je kleding want het kan vlekken of verkleuringen veroorzaken. Bovendien kan het parfum door een reactie met de kleding anders ruiken dan bedoeld is.

 

Haar Spuit parfum niet in het haar. De reactie met haarproducten kan de geur veranderen.

 

Combineren. Shampoo, douchecel, zeep, deodorant, crèmes en andere huidverzorgingsproducten hebben vaak een specifieke geur en kunnen het parfum anders laten ruiken dan bedoeld is. Gebruik producten uit dezelfde productlijn voor een optimale geurbalans.

 

Temperatuur Bij hogere temperaturen gaat parfum langer mee en is de geur sterker. Bij koude dagen kan dat een stuk minder zijn. Gebruikte op koude dagen meer parfum dan op warme dagen om het hele jaar door een optimale geurbalans te behouden. Ook kan er gekozen worden om een lichter parfum te kiezen voor de zomer en een wat intensere geur voor de winter.

Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Biosaccharide Gum-4, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Propanediol, Algin, Phenoxyethanol, Glycerin, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sorbic Acid.

Aantal:

100 ml.
€ 85,78