.

HEALTH  &  BEAUTY TREATMENT
LANDARIE 6 STAPPEN PROGRAMMA
Landarie Health & Beauty Treatment 6 stappen naar een gezonde en stralende huid

De Landarie Health & Beauty Treatment is een intensieve behandelingmethode die bestaat uit 6 fases waarin stap voor stap hoge concentraties actieve werkstoffen samenkomen voor een totale verzorging van de huid.

Speciale hydraterende en liftende bestanddelen regenereren de huid op cellulair niveau, waardoor de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt hersteld en rimpelvorming op effectieve wijze wordt tegengegaan.

Exclusieve bestanddelen verdubbelen de natuurlijke aanmaak van huidverstevigend collageen terwijl hyaluronzuren zorgen voor optimale hydratatie.

Hoge concentraties ceramiden stimuleren de cellulaire revitalisatie en verminderen expressielijnen. Het resultaat is een zichtbare vermindering van rimpels en een gezonde, vernieuwde huid.

STAP 1 REINIGING Cleaner Cream Oil
REINIGING

Reinig de huid met de Landarie Cleaner Cream Oil om deze klaar te maken voor behandeling. De bijzondere combinatie van diepvoedende componenten en krachtig reinigende bestanddelen zorgt voor een zijdezachte en intense verzorging van de huid.

De reinigende crème veranderd na het aanbrengen in een voedende olie, zodat de huid niet uitdroogt. De huid wordt grondig gereinigd door middel van een dieptereiniging, zodat de actieve werkstoffen tot in de diepste lagen worden opgenomen.

STAP 2 HERSTELLEN Recovery Serum
HERSTELLEN

Breng na de huidreiniging het hoog geconcentreerde Landarie Recovery Serum aan om de elasticiteit van beschadigde cellen te herstellen.

Het serum draagt bij aan de revitalisatie van de huid op cellulair niveau. Fijne rimpeltjes worden minder diep, de huid wordt steviger, stralender en ziet er jonger uit.

STAP 3 ACTIVEREN Face Lift Cream
ACTIVEREN

Gebruik Landarie Face lift Cream om beschadigde huidcellen te activeren door de liftende crème tot diep in de huid in te masseren. Hoge concentraties ceramiden stimuleren de cellulaire revitalisatie en verminderen expressielijnen voor een strakke, verjongde huid.

De rijke en volle crème activeert het zelfregerend vermogen van de huidcellen voor een zichtbaar strakke en egale huid.

STAP 4 REVITALISEREN Beautifying Mask
REVITALISEREN

Breng nu voor maximale absorptie van de werkzame stoffen de Landarie Beautifying Mask aan. Het masker dient 10 to15 minuten in te werken zodat deze volledig door de huid wordt geabsorbeerd.

Landarie Beautifying Mask is verrijkt met exclusieve anti-aging technologie die tot de diepste lagen doordringt. De huid wordt gestimuleerd om natuurlijke lipiden aan te maken die de vorming van rimpels vertragen.

STAP 5 VERZORGEN Eye Lift Cream
VERZORGEN

Voorzie de gevoelige huid rondom de ogen van Landarie Eye lift Cream. De crème vermindert de vorming van oogrimpels en lift de gevoelige huid rondom de ogen voor een egale, strakke look. Eye Lift Cream verbetert de huidelasticiteit en vertraagt de tekenen van het ouder worden.

Rijke extracten zorgen voor een optimale vochtbalans en voeding van de huid terwijl de crème bescherming biedt tegen de huidverouderende effecten van UV-straling.

STAP 6 BESCHERMEN Day Cream
BESCHERMEN

Breng nu de Landarie Day Cream aan voor dagelijkse verzorging van de huid. De crème bevat rijke extracten die zorgen voor een optimale bescherming van de huid.

Exclusieve bestanddelen verdubbelen de natuurlijke aanmaak van huidverstevigend collageen terwijl Hyaluronzuren de huid gehydrateerd houden, waardoor de vochtbalans gedurende de hele dag op peil blijft.