The Science of Beauty

Exclusieve anti-aging technology

Vernieuwt de cellulaire elasticiteit en herstelt daarmee de souplesse en natuurlijke glans van de huid. Exclusieve bestanddelen verdubbelen de natuurlijke aanmaak van huidverstevigend collageen. Het resultaat is een zichtbare vermindering van rimpels en een gezonde, vitale huid. 


Intens voedend en hydraterend

Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid op cellulair niveau. De combinatie van diepvoedende componenten en krachtig reinigende bestanddelen komen samen voor een zijdezachte en intense verzorging van de huid.


Verstevigt en lift op cellulair niveau

Hoge concentraties ceramiden stimuleren cellulaire revitalisatie en verminderen expressielijnen voor een strakke, verjongde huid. Activeert het zelfregenererend vermogen van de huidcellen voor een zichtbaar strakkere en egalere huid. Actieve bestanddelen helpen rimpelvorming tegen te gaan terwijl bestaande rimpels minder diep worden.


Bescherming tegen UV-straling

Stimuleert de aanmaak van melanine op cellulair niveau en bestrijd daarmee de schadelijke effecten van UV-straling. Beschermt op natuurlijke wijze tegen de gevolgen van Langdurige blootstelling aan zonlicht dat tot in de diepste huidlagen doordringt en het DNA kan beschadigen.